Opečené bagetě bylinky dodají výraznou a znamenitou chuť

BYLINKOVÁ CIABATTA 1 ciabattu 3 lžíce olivového oleje čerstvé bylinky - rozmarýn, česnek, máta POSTUP: Koupenou bagetu nebo ciabattu na horní straně nožem podélně (nebo příčně) několikrát nařízneme. Zvlášť si na drobné kousky nakrájíme jakékoliv čerstvé bylinky. Já jsem  použila rozmarýn, česnek, mátu. Smícháme s olivovým olejem a vše vetřeme do naříznutých otvorů bagety. Připravíme si namočený pečící papír, na něj vložíme potřenou bylinkovou bagetu a dáme na chvíli zapéct. Je to rychlé a výborné. My jsme ji o víkendu měli jako přílohu k rybě, ale večer k zeleninovému salátu je také skvělá. Hynek Šnajdar hynek@trutnovinky.cz Foto: Monika Chmelařová - Vintagelover   

Trutnovinky na našem serveru

Zdroj: Trutnovinky, Zobrazit celý článek

Nahoru

Kalendář akcí

« 2025 »
« srpen »
  Po Út St Čt So Ne
31         1 2 3
32 4 5 6 7 8 9 10
33 11 12 13 14 15 16 17
34 18 19 20 21 22 23 24
35 25 26 27 28 29 30 31

banner-v1.giffacebook.jpginstagram.jpg

Počasí Trutnov
 

banner-app-f.jpg