Trutnovinky na našem serveru
Zdroj: Trutnovinky, Zobrazit celý článek
BYLINKOVÁ CIABATTA 1 ciabattu 3 lžíce olivového oleje čerstvé bylinky - rozmarýn, česnek, máta POSTUP: Koupenou bagetu nebo ciabattu na horní straně nožem podélně (nebo příčně) několikrát nařízneme. Zvlášť si na drobné kousky nakrájíme jakékoliv čerstvé bylinky. Já jsem použila rozmarýn, česnek, mátu. Smícháme s olivovým olejem a vše vetřeme do naříznutých otvorů bagety. Připravíme si namočený pečící papír, na něj vložíme potřenou bylinkovou bagetu a dáme na chvíli zapéct. Je to rychlé a výborné. My jsme ji o víkendu měli jako přílohu k rybě, ale večer k zeleninovému salátu je také skvělá. Hynek Šnajdar hynek@trutnovinky.cz Foto: Monika Chmelařová - Vintagelover
Trutnovinky na našem serveru
Zdroj: Trutnovinky, Zobrazit celý článek